Aldrig mer träna på gym!

Ni vet hur man alltid gör upp nyårslöften om att "nästa år DÅ ska jag ta tag i hela den här grejen med att vara vältränad, bränna lite kalorier och börja gymma"? Så har jag också alltid varit - fram tills i onsdags då jag hade ett idrotts"projekt" i skolan att man i par skulle vara personlig tränare åt varandra. Vilket bra tillfälle att få en snyggare mage tänkte jag och sa till min partner att han bara skulle ge mig magövningar. Jag vet inte om det var för att han inte gillar mig eller vad det var för istället gav han mig bara armövningar. Jag som aldrig brukar göra en armhävning!! Men iaf försökte jag kämpa på och tog allt för seriöst som vanligt.

Nu kommer det till delen varför jag ALDRIG tänkter göra om det:MINA ARMAR HAR SVULLNAT  UPP!! (speciellt den högra) Jag måste ha någon sjuk manlig gen som gör att man lätt får muskler eller något för dom är verkligen stora! Det räcker inte med att jag ser ut som en body bilder, nej de har svullnat upp så att hela armen ser ut som ett freaking basebollsträ!!! Jag skojjar inte, det är verkligen illa och ont gör det! Det är som om muskeln har hamnat på fel ställe eller något!? Så jag säger det bara jag ska Aldrig mer träna på gym!

Design

Förlåt för den otroligt fula designen, är ny med det här så om det finns någon stackare som läser min blogg så får du ha lite tålamod eller helt enkelt bara skratta åt hur värdelös jag är på det här!


raggningsreplikerna som får alla på fall - eller?



Jag älskar raggningsrepliker! De är ju jätteroliga, men faller man för för dem? Det skulle nog mest vara svårt att hålla sig för skratt! Men det är ju rätt charmigt egentligen när folk är använder dem till seriöst flirtande. Och kanske funkar dem för att de är så uppenbara? Här har jag skrivit ner några av dem, vilken skulle fungera bäst?

* Om det hade varit krimenelt att vara snygg. Hade du fått livstid

* Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?!

 

* Jag vet att du vill ha mig, om du förnekar det eller försöker spela svårflörtad får vi bara mindre tid tillsammans!

* Tror du på kärlek vid först ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till?

* Du är så het att du får djävulen att svettas!

* Går det bra med pannkakor till frukost?

* Hoppas att du kan hjärt- och lungräddning, för när jag ser dig tappar jag andan!

* (När hon är på väg att gå..) Du, glömde du inte något? [Vadå?] Mig!


 Så funkar dessa? jag skulle falla för dem -iaf av skratt! <3

Jag föll pladast...(fram)för dig

Japp, som om det inte var tillräckligt illa häromdan, gjorde jag bort mig totalt idag igen. Jag hade brottom till skolan så när jag skulle kliva av bussen smet jag framför en kille i min skola för att komma av så snabbt som möjligt. När jag hoppade av fastnade min klack på något sätt på busskanten och jag föll rakt ner på marken. Och där ligger jag! Kul att höra skratten bakom sig. För att verka oberörd började jag skratta alldeldes för högt vilket gjorde hela situatuionen ännu värre! Sen gällde det att så fort som möjligt ta sig därifrån. En bra start på dagen helt enkelt!
.

Bakom mina solglasögon

Imorse bestämde jag mig för att det var dags att damma av ögonfransböjaren. Vilket lyft! Men när jag va igång med det andra ögat kände jag den där irreterande känslan ni vet när en nysning är på väg! Och innan jag hann lossa böjaren kommer den med världens huvudryckning! AAATCHOOO och när jag tittar på böjaren sen ser man självklart hårstråna som dragits med!! Irreterande eller vad?? Så om ni ser någon tjej med solglasögon på fast det inte är någon sol ute så förstår ni varför!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0